سیدمصطفی میرسلیم کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری صبح  امروز (یکشنبه 3 اردیبهشت) در نشستخبری، گفت: این بار تشکیلات حزب موتلفه  تصمیم به معرفی نامزد گرفت. حزب موتلفه مجموعهای از افراد خوشنام است که  دارای ابتکار عمل چه قبل و چه بعد پیروزی انقلاب بودند.
 
وی افزود:  اطلاعات ما براساس شناخت مشکلات مردم است و این اطلاعات شعاری نیست و دقیق  است. حزب ما با استفاده از پیشنهادات مردم دست به کار خواهد شد و دولت ما  در صورت پیروزی از افراد شایسته، فداکار و کارآمد تشکیل خواهد شد.
 
کاندیدای  دوازدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری گفت: ما بلافاصله پس از پیروزی دست  به کار خواهیم شد تا به رونق بازار و رونق کار و تولید کمک کنیم.
 
میرسلیم  با اشاره به برنامههای اقتصادی خود اظهار داشت: اشتغال در زمینه  صنعت،کشاورزی و خدمات باید رونق یابد. برای بهبود فضای کار و فعالیت باید  با قاچاق مبارزه کرد؛ امروز ما نیازمند مدیرانی هستیم که خودباختگی به خارج  نداشته باشند.
 
کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری با  انتقاد از برجام، گفت: در برجام جمهوری اسلامی مظلوم واقع شده و امیدوار  بودیم کشورهای امضاکننده برجام به امضای خودشان پایبند باشند که با آمدن  ترامپ خلاف این ثابت شد، اما ما حق خودمان را پیگیری میکنیم.
 
منبع: خبرگزاری گیتا
 
           

 
												 
												 
												 
												 
												