به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار ابراهیم کریمی در خصوص اجرای مرحله دوم  طرح جریمه مشمولان غایب در سال 96 اظهار کرد: مشمولان غایبی که تا پایان  سال 96 بیش از 8 سال غیبت دارند و به دلایلی نتوانستند در مرحله اول طرح  جریمه ثبت نام کنند ، می توانند از 16 خرداد ماه امسال تا ابتدای شهریورماه  از طریق دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی ( پلیس +10) برای ثبت نام در این  طرح اقدام کنند.
 
وی با بیان این مطلب که تاکنون 11 هزار و 500 نفر  درخواست خود را ثبت کرده اند، افزود: مرحله اول طرح جریمه مشمولان غایب تا  15 خرداد ماه بوده که پس از ثبت نام از متقاضیان، مراحل راستی آزمایی و  استعلامات لازم از سوی سازمان انجام می شود و سپس پیامک مبنی بر نحوه  پرداخت مبلغ جریمه برای مشمولان ارسال می گردد.
 
این مقام انتظامی در  خصوص نحوه اخذ گواهینامه راهنمایی و رانندگی برای این افراد، بیان کرد : با  توجه به اینکه در بند 4 مصوبه قانون بودجه سال 96 کل کشور، محرومیت های  اجتماعی که در سال 94 برای این دسته از مشمولان در نظر گرفته شده بود لغو  گردیده ، لذا متقاضیان این طرح می توانند با پرداخت کامل مبلغ جریمه برای  اخذ گواهینامه راهنمایی و رانندگی اقدام کنند.
 
وی خاطر نشان کرد:  مبلغ اقساطی این طرح تا پایان سال جاری می بایست به طور کامل تسویه حساب  شود ، لذا متقاضیان هر چه سریعتر در فرصت تعیین شده درخواست خود را از طریق  دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی ( پلیس +10) ثبت کنند تا از تسهیلات در نظر  گرفته شده بهره مند شوند.
 
منبع: خبرگزاری گیتا
 
           

 
												 
												 
												 
												 
												