به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری گیتا، دکتر میلاد منصوری کارشناس اندیشه سیاسی در تحلیل خود از نقش احزاب در کشورها، و اینکه حمایت از احزاب بیشتر در جهت یک جامعه سوسیالیستی می باشد تا یک جامعه دموکراسی به پاسخ این سوال مهم پرداختند که نقش احزاب در کشورهایی که می خواهند به دموکراسی برسند چیست؟

 وی یکی از روش های رسیدن به دموکراسی را وجود احزاب متعدد با متد های متفاوت می دانند که مقتدرانه می توانند نقش رابط بین دولت و ملت را ایفا کنند.


و همچنین معتقدند  در مجامعی، این تفکر وجود دارد که، باید دولت های خواهان دموکراسی، احزاب را از طریق کمک مالی حمایت کنند تا احزاب رشد کنند و بالنده شوند، که این اشتباه است. بلکه این تفکر  به نظریه سوسیالیستی نزدیکتر است تا دموکراسی، چرا که در دموکراسی واقعی، دولت ها، فقط باید برای شروع، بستر رشد احزاب را پدید آورند و مسائل مادی و معنوی آن را باید به خود احزاب واگذار کنند تا از طریق مردم با کمک های مردم صورت بگیرد در جامعه ای کاملا آزاد و مستقل، تا آن کشور به دموکراسی مسوق شود.


این تحلیل گر مسائل سیاسی در ادامه تحلیل خود به حمایت دولت از احزاب می پردازند و معتقد هستند: در این حالتی که دولت بخواهد به احزاب کمک مالی کند، هرگز شدنی نیست، چرا که دولت ها بیشتر به تمرکزگرایی برای دوام به ثبات خود فکر می کنند، و تک حزبی و حمایتی را بیشتر می پسندند، حتی اگر تا قبل از رسیدن به دولت در تفکر دموکراتیزه کردن بوده باشند و این راه برای رسیدن به حکومتی سوسیالیستی مناسب تر است تا دموکراتیک.
 
 

منبع: خبرگزاری گیتا