به گزارش خبرنگار سیاسی گیتا، هرچه به روز انتخابات نزدیکتر می شویم برنامه‌های تبلیغاتی نامزدها شدت و سرعت بیشتری می‌گیرد.

پنج‌شنبه ۲۴ خرداد روز پرکاری برای ستادهای انتخاباتی بود.

رؤسای ستادهای استانی محمدباقر قالیباف، و مسعود پزشکیان مشخص شدند و مصطفی پور محمدی نیز اعضای ستادش را معرفی کرد.

قالیباف: آمده‌ام تا حال مردم را خوب کنم/ اگر رئیس جمهور شود حامیان خود را شرمنده نمی‌کنم

محمدباقر قالیباف در جمع رؤسای ستادهای استانی‌اش با بیان این که امروز در عین اینکه در حال رقابت در جبهه انقلاب هستیم باید وحدت، یکپارچگی و ید واحده را به نمایش بگذاریم، گفت: ما این وحدت و همدلی را صرفا تا هشتم تیر ماه نمی‌خواهیم، اگر من توفیق خدمت پیدا کنم قطعا بعد از روز انتخابات، آغوش را بازتر و همگرایی را بیشتر می کنم تا با استفاده از همه ظرفیت‌ها کارها را انجام دهیم. او وعده داد اگر رئیس جمهور شود حامیان خود را شرمنده نمی‌کند. گفت: آمده‌ام تا حال مردم را خوب کنم.

این نامزد انتخابات اظهار داشت: هیچکس در جمهوری اسلامی به اندازه من مورد تهمت، دروغ و تخریب قرار نگرفته است. دوستان می گویند سکوت نکن و پاسخ بده؛ من برای همه این تهمت‌ها می‌توانستم به قوه قضائیه شکایت کنم. دادگاه حکم داده و در دادگاه های بدوی و ثانوی محکوم شده اند اما باز همه ادامه می دهند!

علی نیکزاد رئیس ستاد قالیباف نیز در این نشست خطاب به رؤسای ستادهای استانی گفت: نگذارید افرادی روی کار بیایند که در ظاهر از رهبر معظم انقلاب می گویند، اما در باطن خون به دل ایشان کرده اند.

قالیباف هم‌چنین عصر پنج‌شنبه در اولین میزگرد فرهنگی رسانه ملی حاضر شد و به پرسش‌های کارشناسان پاسخ داد؛ برنامه‌ای نسبتا چالشی که پای بازداشت دو خبرنگار هم به آن بازشد! قالیباف در واکنش به این موضوع تأکید کرد: دو خبرنگار بازداشتی شاکی خصوصی دارند، به اشتباه موضوعات دروغی گفتند. من همیشه مدافع رسانه‌ها بودم. من شکایتی نکردم و مدعی‌العموم وظیفه خودش را انجام داده است.

جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی هم حمایت خود را از نامزدی قالیباف در انتخابات حمایت، و اعلام کرد وی را برای تکیه زدن بر کرسی ریاست جمهوری مطلوب می‌داند.

ائتلاف وفاق ملی جوانان نیز با صدور بیانیه‌ای حمایت خود را از محمدباقر قالیباف اعلام کرد. در بیانیه این تشکل آمده است: ضمن احترام به دیگر نامزدهای محترم، ائتلاف وفاق ملی جوانان ایران اسلامی جناب آقای دکتر محمدباقر قالیباف را که فردی ولایی، بسیجی و مدیری توانا و جهادی و با انگیزه و با برنامه است را برای قرار گرفتن در رأس مدیریت اجرایی کشور اصلح دانسته و حمایت خویش را از مرد جهادی اعلام می‌داریم.»

پیش‌تر هم در ساعات پایانی روز چهارشنبه ۲۳ خرداد خبری مبنی بر اعلام حمایت محمدرضا باهنر دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین از این کاندیدای انتخابات چهاردهم منتشر شد. قائم مقام جامعه اسلامی مهندسین در مورد این خبر به گیتا گفت: در نشست مشترک شورای مرکزی و دبیران استانی جامعه اسلامی مهندسین قرار بر این شد جامعه اسلامی مهندسین، محمدباقر قالیباف را مورد حمایت خود قرار دهد، در این راستا ستاد انتخاباتی مستقلی را هم تشکیل خواهیم داد.

پزشکیان؛ از مراسم ترحیم، تا میزگرد اقتصادی/ دیدار با خاتمی

مسعود پزشکیان هم روز پنج‌شنبه برنامه‌های متعددی داشت؛ از حضور در مراسم ترحیم گرفته تا دیدار با خاتمی و دومین حضور در رسانه ملی و نخستین میزگرد اقتصادی تلویزیون.

بعدازظهر پنج‌شنبه مجلس ترحیم محمد میلی‌منفرد در مسجد نور میدان فاطمی برگزار شد که حضور پزشکیان به عنوان یکی از نامزدهای انتخابات و نیز برخی شخصیت‌های سیاسی در این مجلس، آن را به یک برنامه سیاسی تبدیل کرد. چهره‌هایی نظیر محمد خاتمی، اسحاق جهانگیری، محمدرضا عارف و جمعی از وزرای دولت‌های اصلاحات و اعتدال با حضور در این مراسم به نوعی حمایت خود را از کاندیدای جبهه اصلاحات اعلام کردند.

اسحاق جهانگیری درباره اینکه اگر پزشکیان رئیس جمهور شود به او در حوزه اقتصاد کمک می‌کنید، گفت: با افتخار کمک می‌کنم.

در این مراسم پزشکیان در پاسخ به سؤال خبرنگاران درباره حمایت اصلاح‌طلبان از وی گفت: چرا حمایت نکنند!

احزاب اصلاح‌طلب کارگزاران سازندگی و ندای ایرانیان هم پنج‌شنبه با صدور بیانیه‌هایی حمایت رسمی خود را از پزشکیان اعلام کردند.

جلسه هماهنگی ستادهای انتخاباتی حزب اعتدال و توسعه نیز با ستاد مرکزی مسعود پزشکیان برگزار شد و ضمن این برنامه محمدباقر نوبخت و علی جنتی با پزشکیان دیدار کردند.

وی هم‌چنین عصر پنج‌شنبه به دیدار محمد خاتمی رفت. خاتمی در این دیدار اعلام کرد که به پزشکیان رأی خواهد داد.

پزشکیان در آخرین برنامه روز پنج‌شنبه خود به آخرین برنامه انتخاباتی رسانه ملی در این روز رفت و در میزگرد اقتصادی به پرسش‌های کارشناسان پاسخ داد.

در این برنامه عبده مشاور پزشکیان با دفاع از سخنان او در اولین برنامه انتخاباتی‌اش که بر تداوم مسیر ریل‌گذاری شده و اجرای برنامه‌های کارشناسی‌شده تأکید کرده بود، گفت: اگر پزشکیان می‌گفت من در ۵۰ روزی که وقت دارم برنامه می‌نویسم، حرف مسخره‌ای نبود؟

پزشکیان هم در این برنامه آن‌گونه که انتظار می‌رفت مطابق رویه معمول اصلاح‌طلبان، تکیه‌اش بر سیاست خارجی و سرمایه‌گزاری خارجی به‌مثابه مهم‌ترین راه‌کار حل مشکلات اقتصادی کشور بود. او در این برنامه گفت: اگر من به قدرت برسم سفره‌های اختصاصی را جمع می‌کنم، ولی اگر اقتصاد را به من بدهند قطع به یقین خراب می‌کنم. البته او به التزام به برنامه‌های بالادستی کارشناسی‌شده هم تأکید کرد.

جلیلی: با بصیرت آمده‌ام، با قوت ادامه می‌دهم

سعید جلیلی پنج‌شنبه هم به سفرهای تبلیغاتی خود ادامه داد و ابتدا به قم، و سپس به اراک رفت.

جلیلی در اجتماع مردم قم که در مسجد امام حسن مجتبی (ع) برگزار شد، با تاکید بر ادامه راه رئیس جمهور شهید، گفت: طی حدود ۱۰ سال گذشته با تشکیل دولت سایه بسیاری از مشکلات و مسائل کشور را به درستی احصا کرده و شناخت دقیقی از آنها و همچنین حل این مباحث دارم.

در این اجتماع هر سه نماینده قم در مجلس شورای اسلامی به نشانه حمایت از این نامزد انتخابات حضور داشتند.

وی در این مراسم در واکنش به شایعات کناره‌گیری گفت: در این مسیر با شک وارد نشده‌ایم، این مسیر را با بصیرت انتخاب کردیم و با قوت ادامه می‌دهیم.

جلیلی در این سفر هم‌چنین در مجمع طلاب و فضلای حوزه علمیه قم حاضر شد و با بیان اینکه امروز در صحنه انتخابات باید توصیف درستی از میدان داشته باشیم تا تحلیل ما درست باشد، تصریح کرد: شعارهای انتخابات باید دقیق و واقعی باشد. وقتی ما می‌گویم «یک جهان فرصت» یعنی باید از این فرصت‌ها به خوبی استفاده شود در این صورت «یک ایران جهش» محقق خواهد شد.

وی در قم به دیدار آیت‌الله نوری همدانی نیز رفت. آیت‌الله نوری همدانی در این دیدار با اشاره به سبقه انقلابی این نامزد انتخابات ریاست جمهوری، تصریح کرد: فداکاری و خدمت برای اسلام و ایران در سابقه شما موجود است. شما عمر خود را صرف اسلام و ایران کرده‌اید و ما سوابق خدمتی شما را فراموش نمی‌کنیم.

جلیلی از قم به اراک رفت و در جمع کارگران شرکت هپکو و آذراب حاضر شد. در این مراسم وی با تاکید بر اینکه شهید رئیسی نشان داد که کشور می‌تواند با قدرت پیش برود، اذعان داشت: رئیس‌جمهور شهید، کشور را معطل توافق‌ها و کنوانسیون‌ها نکرد.

این نامزد انتخابات هم‌چنین در برنامه صف اول رسانه ملی حاضر شد و از دیدگاه‌ها و برنامه‌های انتخاباتی‌اش گفت. سعید جلیلی در این برنامه به سوابق خود در وزارت امور خارجه و شورای عالی امنیت ملی اشاره کرد و اظهار داشت: رئیس جمهور باید سلسله مراتب و روند اجرای دستورات را بداند و یکی از مسائلی که به رئیس‌جمهوری خیلی کمک می‌کند این است که بداند روند کاری و دستوری که صادر می‌شود، در پایان به کجا می‌رسد و چه کسانی باید آن را اجرا کنند.

زاکانی: به جای ۴ میلیون می‌توان ۱۰ میلیون خانه ساخت

علیرضا زاکانی نیز ظهر پنج‌شنبه سفرهای انتخاباتی خود را کلید زد و راهی قم شد. او که پیش از شهرداری تهران به عنوان نماینده قم به مجلس یازدهم رفته بود، حالا نخستین سفر انتخاباتی‌اش را از قم آغاز کرد بلکه راه او را برای رسیدن به پاستور هموار کند.

زاکانی در مدرسه و حوزه علمیه معصومیه قم در جمع اهالی حوزه و دانشگاه گفت: کشور امروز فرصت‌ها و تهدیدات بسیاری دارد و کسی که وارد صحنه می‌شود باید این موارد را بشناسد. نوسان بازار ارز، قاچاق، ناترازی بانک ها و پول‌های سرگردان چالش است و هرکس می‌خواهد ورود کند باید بگوید با این‌ها را می‌خواهد چه کند؟

وی در این برنامه اظهار داشت: اگر مشوق‌های لازم برای ترمیم بافت‌های ناپایدار و فرسوده به مردم داده شود، مردم خودشان با این نقدینگی سرگردان می‌توانند به جای ۴ میلیون مسکن وعده دولت، ۱۰ میلیون واحد مسکن بسازند.

مالک شریعتی سخنگوی ستاد زاکانی هم با اشاره به زمزمه‌های مطرح شده پیرامون احتمال کناره‌گیری وی از رقابت‌های انتخاباتی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی X نوشت: آنچه دکتر زاکانی امروز در قم بیان کرده، مبنای کلی و دینی حضور در انتخابات است: «اگر نامزدی، فرد دیگری را در معدل شاخص‌ها شایسته‌تر بداند، شرعا نباید بماند» با احترام به سایرین، همانطور که قبلا هم بیان شده، چنین شرطی محقق نشده و لذا دکتر زاکانی در رقابت‌ها تا آخر می‌ماند.

زاکانی هم‌چنین عصر پنج‌شنبه در برنامه با مردم رسانه ملی حاضر شد و تشریح برخی دیدگاه‌ها و سوابق کاری خود پرداخت. وی در این برنامه اداره کشور با نشستن در اتاق‌ها را شیوه سال‌های قبل و مدیریت در خلأ عنوان کرد و بیان داشت: دولتی که شهید رئیسی تحویل گرفت با دولتی که تحویل آیندگان داد، دو چیز است، اگر بگویم این سه سال او برتر از هشت سال قبل است، حرف نادرستی نزده‌ام. از این‌رو جهت‌گیری شهید رئیسی باید در پای صندوق های رای حفظ شود.

این نامزد انتخابات با بیان این که فرهنگ برای ما اولویت قطعی است و اقتصاد فوریت دارد، افزود: برای حل مشکلات اقتصادی رشد دانش که از وجوه فرهنگی است، این امکان را می‌دهد که در کنار کار و سرمایه تا ۷۰ درصد رشد را در اقتصاد خودمان تجربه کنیم. همچنین یکی از تجارب ما این است که برای شکستن دیوان سالاری کشور با رجوع به قانون اساسی حکومت ملی و محلی شکل دهیم. می توانیم شوراها و شهرداری ها را در ادامه دولت ملی و پارلمان ملی در نظر بگیرند.

دولت خانواده تعهد می‌دهد نرخ تورم را تک رقمی کند

سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی اما پنج‎‌شنبه هم مثل روز کم‌خبری را گذراند؛ وی با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: بار مهمی از حمل‌ونقل عمومی کشور، امروز بر دوش شما رانندگان عزیز تاکسی‌های اینترنتی است و مردم بدون زحمات شما به مقصد نمی‌رسند. در دولت خانواده، مشکل بیمه و سهمیه بنزین خانواده بزرگ فعالان سکوهای برخط حمل و نقل را حل خواهم کرد.

وی در ساعات پایانی پنج‌شنبه به مدت ۴۵ دقیقه مهمان برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه خبر بود و در این برنامه ضمن پاسخگویی به سوالات، برخی برنامه‌ها و دیدگاه‌های خود را تشریح کرد. قاضی‌زاده هاشمی در این برنامه تعهد داد در صورت توفیق در تشکیل دولت نرخ تورم را تک رقمی کند که لازمه آن انضباط بخشی عملیات‌های مالی دولت است که باید بتواند مسائل مالی را متناسب با درآمد سامان بخشد.

این نامزد انتخابات افزود: اگر زنجیره‌های گسترده صنعتی تجاری در منطقه ایجاد شود هم توسعه بازار و رقابت ایجاد خواهد کرد و هم نرخ سرمایه گذاری منطقه‌ای را افزایش می‌دهد. باید کاری کنیم مردم لذت رشد اقتصادی را بچشند و نحوه توزیع ثروت باید به گونه ای باشد که مجموعه رفاه عمومی افزایش یابد.

پورمحمدی و وعده رفع فیلتر

مصطفی پورمحمدی نیز روز پنج‌شنبه آرامی را سپری کرد و به جز حضور در میزگرد سیاسی شبکه ۳ و بازنشر و انتشار یک ویدئو و پست در فضای مجازی، تحرک انتخاباتی دیگری نداشت.

وی در میزگرد سیاسی برنامه‌های خود در حوزه سیاست داخلی و خارجی را تشریح کرد و گفت: بحث دیپلماسی و سیاست خارجی از هر جهت برای هر جامعه ای مهم است و تبعا برای ما از اهمیت بیشتری برخوردار است.

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری درباره دیپلماسی مردم و ارتباط با کشورها اظهار داشت: این ارتباط با ملت‌ها تاثیرات متعددی دارد و یکی از تاثیرات افزایش حوزه نفوذ است و توان ضربه زدن دشمنان را کاهش می‌دهد. البته در خصوص نیروهای نیابتی باید گفت علایق و آرمان‌ها و اهداف مشترک است و این نیروها که برای اهداف وسرزمین خود تلاش می‌کنند، همبستگی پیرامونی برای یکدیگر ایجاد کردند که این موضوع به توان امنیت ملی ما افزوده است.

او علاوه بر این با بازنشر یک ویدئو در فضای مجازی از حضورش در یکی از برنامه های تلویزیونی در دوران مسئولیتش در سازمان بازرسی کل کشور افزود: همین چیزهایی که امروز در کشور معلوم شده است، بنده پنج سال قبل گفتم. چهار سال پیش در جلسه غیر علنی مجلس ۷۲ دقیقه صحبت کردم و دغدغه‌ها را عنوان کردم، اما یادداشتی به من رساندند که من سیاسی برخورد می‌کنم.

وی هم‌چنین با انتشار پستی در فضای مجازی وعده رفع فیلترینگ را داد. او در این پست نوشت: در حوزه اجتماعی، اینترنت موضوعی جدی برای من است. امروز اینترنت مانند آب است برای زندگی.

این نامزد انتخابات با بیان اینکه تلاش می‌کنم در کوتاه ترین مدت به موضوع وی پی ان ها و فیلترینگ خاتمه دهم، تصریح‌کرد: این فیلترینگ در شان این مردم بزرگ نیست، در انتخاب وزیر ارتباطات بسیار با دقت و وسواس عمل خواهم کرد.

انتهای خبر/