طی مصاحبه ای با دکتر میلاد منصوری، در بابت انتقال پایتخت از تهران، که نظر ایشان مطابق ذیل است:
انتقال پایتخت
در درجه اول، پایتخت هر چه از مرزهای آبی و زمینی دورتر باشد، پایتخت ایمنتر است. (یادمان باشد کشور ما دشمنان تروریستی هم دارد) (هزینه های گزاف تامین امنیت، بی ثباتی، هزینه های جانی و مالی و...)
در درجه دوم، پایتخت معمولا در قلب نقل و انتقالات واقع باشد، منطق توسعه سیاسی و اقتصادی و امنیتی بالاتری دارد، (جغرافیای پایتخت بگونه ای باشد که به چهارگوشه کشور در یک زمان دسترسی داشته باشد.
و مبحث اصلی
بسیاری از پایتخت ها بودند که مشکل آلودگی و تامین آب و... داشتند همچون پاریس، لندن، پکن، دهلی نو، مکزیکوسیتی، ریاض و غیره
اما حل کردند
کوچ نکردند
کوچ کردن، یعنی تسری مشکل به مناطق دیگر.
به جای پاک کردن صورت مسئله به تصحیح و اصلاح پاسخ برآییم که نتیجه آن پیشرفت و توسعه می باشد.
و در آخر، مشکل آلودگی و کم آبی فقط مختص به تهران نیست و اکثر شهرهای ما دچار این دو مشکل عظیم هستند.
راهکارهای اولیه:
۱-توسعه حمل و نقل پاک(مترو و ترن و...)(قابل دسترسی عمومی باشد)
۲-توسعه خطوط دوچرخه و استفاده از دوچرخه برقی.(کم هزینه و جذاب) پاریس اعلام کرده تا ۲۰۲۶ شهری ۱۰۰٪ قابل استفاده برای دوچرخه سواران خواهد شد)
۳-افزایش استاندارد خودروسازی ها به ایزوی بالاتر
۴-افزایش کیفت سوخت برای خودروها
۵-توسعه شبکه های حمل و نقل عمومی (پکن در پنج سال توانست هوای تمیز زمستانی را به مردم خود هدیه بدهد)
۶- تولید برق با انرژی پاک (هزینه تولید این نیروگاه ها بسیار مقرون به صرفه تر از انتقال پایتخت است)(هر چند که اکثر شهرهای ما دچار آلودگی هواست).
۷- توسعه انرژی تجدیدپذیر
و و وغیره
✓ حل مشکل مناطق کم آب:
+دستگاه و طرحی به نام DC3 که توسط یکی از طراحان صنعتی هند معرفی شد، به کمک دستگاه های خورشیدی عمل می کند و بدون مصرف انرژی جانبی می تواند رطوبت هوا را به آب شرب تبدیل نماید. (با استفاده از انرژی خورشیدی و رطوبت هوا) (این عضو بریکس، هندوستان از نخبگان جوان حمایت می کند)
+آب شیرین کن های کشورهای حاشیه خلیج همیشه فارس: امارات سه برابر آب مصرفی تهران، آب شیرین از دریا تولید می کند، ریاض و...
+اکثر کشورهای توسعه یافته جهان اعم از ژاپن و کره جنوبی و...، آب مصرفی صنایع و آب مصرفی حوزه محصولات کشاورزی خود را با تصفیه استاندارد آب و فاضلاب انجام می دهند، در کشور ما همچنان از منابع آبی سفره های زیرزمینی بی رویه و بدون کنترل استفاده می شود، که نتیجه اش شده: کاهش سطح آب زیرزمینی، خشک شدن چشمه ها و فرونشست شهرها و بیابان ها.
#نخبگان_جوان
#جوانان_امروز
فرصت هایی نایاب و در حال مهاجرت
از جامع آماری افرادی که در بنیاد ملی نخبگان در دو دهه قبل بودند، چقدر امروز هستند.
(اتاق فکرهای صهیون_آمریکایی-غربی: از مسیرهایی ضربه میزنند که مشکل در تصمیم گیری سریع در مسائل مهم داشته باشیم، با همه همینطور بودند) [تاریخ سیاسی]
انتهای مصاحبه/