در پی حمله تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی به نقاطی در کشورمان،‌ شامگاه جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ ایران پاسخ کوبنده خود علیه رژیم صهیونیستی را با عملیات وعده صادق۳ آغاز کرد.

به گزارش گیتا، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با انتشار اطلاعیه‌ای از آغاز عملیات وعده صادق ۳ خبر داد و افزود: در پی تعرض و اقدام تجاوزکارانه، رژیم تروریستی سفاک و کودک کش صهیونیستی در صبح امروز به مناطقی از ایران اسلامی و به شهادت جمعی از فرماندهان عالی‌رتبه نیروهای مسلح، دانشمندان برجسته و شهروندان بی‌گناه به ویژه کودکان مظلوم ، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به‌عنوان بازوی دفاعی و تهاجمی ملت ایران، با اتکا به قدرت الهی، هدایت‌های داهیانه فرمانده معظم کل قوا  و مطالبه و حمایت یکپارچه ملت شریف ایران، پاسخ کوبنده، دقیق خود را علیه ده ها هدف، مراکز نظامی و پایگاه های هوایی رژیم غاصب صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی عملیات وعده صادق ۳ " را با  رمز مقدس "یا علی بن ابی طالب (ع) در شب پر برکت عید سعید غدیر به مرحله اجرا درآورد.

در بیانیه شماره ۲ سپاه پاسدارن درباره عملیات وعده صادق ۳ اعلام شد که گزارش‌های میدانی، تصاویر ماهواره‌ای و شنود اطلاعاتی حاکی از اصابت مؤثر ده‌ها موشک بالستیک به اهداف راهبردی است. دشمن علی‌رغم ادعای رهگیری، موفق به مقابله با امواج حملات موشکی جمهوری اسلامی ایران نشد.

مشاور فرمانده کل سپاه  با ارائه جزئیاتی از انجام این عملیات گفت: بیش از ۱۵۰ هدف در چند مرحله در عملیات وعده صادق ۳ در نظر گرفته شد که در هر مرحله با طراحی دقیق نیروی هوافضا، ضربه سنگینی به رژیم صهیونیستی وارد شد.

سردار احمد وحیدی تاکید کرد: خود این شهر هم باوجود پدافند سنگین محل اصابت قرار گرفت. هم مراکز صنعت نظامی که اقدامات موشکی انجام می‌داد و هم وزارت جنگ آن‌ها مورد اصابت قرار گرفت.

محسن رضایی فرمانده سپاه پاسداران در دوران جنگ تحمیلی هم در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: انتقامی سخت و خیبرشکن در انتظار رژیم متجاوز صهیونی است و از امشب تا تنبیه و تسلیم آن‌ها دست از تلاش و نبرد برنمی‌داریم.

در ادامه تحولات امنیتی اخیر و پس از حمله موشکی موفق ایران به مواضع کلیدی در تل‌آویو تحت عنوان عملیات «وعده صادق ۳»، رژیم صهیونیستی که خود را در برابر ضربه‌های دقیق و مرگبار ایران ناتوان دیده، بار دیگر به ابزارهای جنگ ادراکی متوسل شد و بامداد شنبه، سامانه‌های پدافند هوایی تهران برای چندمین‌بار وارد وضعیت عملیاتی شدند. منابع مطلع معتقد هستند، این وضعیت نه به‌دلیل تهدید مستقیم، بلکه در واکنش به تحرکات پروازی مشکوک و اقدامات تحریک‌آمیز طراحی‌شده توسط دشمن است.

بامداد امروز-شنبه-۲۴ خرداد،  مرحله جدیدی از حمله موشکی نیروهای مسلح کشورمان به سرزمین‌های اشغالی با هدف ضربه به نقاط از پیش‌تعیین‌شده آغاز شد و موشک‌های شلیک‌شده ایران با عبور موفق از پدافند هوایی رژیم اسرائیل به اهداف مشخص در سرزمین‌های اشغالی اصابت کرد.

صبح امروز هم دور چهارم حملات موشکی ایران، مناطق مختلفی در سرزمین‌های اشغالی مورد اصابت موشک‌ قرار داد و آژیر خطر در  سرزمین‌های اشغالی به صدا درآمده و چندین موشک با عبور از پدافند اسرائیل به به مناطق مختلف تل آویو اصابت کرد.

حجت‌الاسلام و المسلمین مهدی کروبی دبیرکل سابق حزب اعتماد ملی و رئیس اسبق مجلس شورای اسلامی در پیامی به دشمنان هشدار داد که ایران امروز، با ارادهٔ آهنین ملت، هرگز تسلیم نخواهد شد. در این شرایط، وحدت ملی مهم‌ترین سلاح ماست. همهٔ جریان‌ها باید به‌جای اختلاف، صفوف خود را متحد کنند تا دشمن نتواند از تفرقه سوءاستفاده کند.  

ارتش جمهوری اسلامی ایران هم اعلام کرد که در عملیات پهپادی ارتش علیه تجاوز رژیم صهیونیستی، تعدادی از انواع پهپادهای انتحاری آرش به اهداف مورد نظر در عمق سرزمین‌های اشغالی اصابت و این هدف‌ها را منهدم کردند.

همچنین روابط عمومی ارتش تاکید کرد که تنها مرجع رسمی انتشار اخبار ارتش جمهوری اسلامی ایران، پایگاه اطلاع‌رسانی ارتش به نشانی www.aja.ir بوده و ارتش هیچ صفحه رسمی در شبکه‌های اجتماعی داخلی و خارجی ندارد.

مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی ستاد کل نیروهای مسلح خبرداد که در پی تجاوز ددمنشانه رژیم تروریست، جعلی و جنایتکار صهیونیستی، سردار غلامرضا محرابی و سردار مهدی ربانی از مسئولان ستادی نیروهای مسلح و یادگاران هشت سال دفاع مقدس به جمع همرزمان شهیدشان پیوستند.

سردار شهید غلامرضا محرابی معاون اطلاعات ستادکل نیروهای مسلح و سردار شهید مهدی ربانی معاون عملیات ستادکل نیروهای مسلح بودند.

سردار ابوالفضل شکارچی سخنگوی ستاد کل نیروهای مسلح با تاکید بر اینکه راه شهدای عزیز با قدرت ادامه پیدا خواهد کرد،‌ افزود: فرمانده معظم کل قوا در  بیانات ارزشمند خود در شب گذشته با صراحت  اعلام کردند به جهانیان و رژیم جعلی صهیونیستی و به ملت سلحشور ایران که حتما و حتما این رژیم را از کرده خود پشیمان خواهیم کرد. عملیات وعده صادق ۳ بخشی از این عملیات قدرتمند و کوبنده بوده است. 

دیگر اخبار مرتبط و واکنش ها را در لینک های زیر دنبال کنید.

عضو هیات رئیسه مجلس: بازو به بازو در برابر دشمن؛ ایران را هنوز نشناخته اند

انجمن اسلامی جامعه پزشکی ایران: سکوت در برابر اقدامات رژیم صهیونیستی به معنی تشویق تروریسم دولتی است

اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان: آماده اعزام به جبهه‌های نبرد هستیم!

اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل: باید با تمام توان از وطن، حاکمیت و استقلال میهن خود دفاع کنیم

گیتا خبر/