رهبر انقلاب اسلامی گفتند: انسان در مواجهه با هر مشکلی باید انتظار گشایش و فرج داشته باشد که این خود یک گشایش است.
به گزارش گیتا، سخنرانی تلویزیونی رهبر انقلاب به مناسبت نیمه شعبان، دقایقی پیش آغاز شد.
حضرت آیتالله خامنهای در این گفتوگوی تلویزیونی به بیان نکاتی درباره مسائل داخلی و بینالمللی خواهند پرداخت.
گزیده سخنان رهبر انقلاب را در زیر میخوانید:
*امروز بشر دچار نگرانی و اضطراب است و این پیشرفتهای گوناگون نتوانسته به بشر تسلی ببخشد.
*امروز بیعدالتی در دنیا از علم تغذیه میکند و علم پیشرفته در خدمت بی عدالتی و جنگ افروزی است.
*عدالت در قدرت، ثروت، سلامت، کرامت انسانی، منزلت اجتماعی، همه ابعاد زندگی و معنویت و رشد از انتظاراتی است که از عدالت امام عصر در زمان ظهور میرود.
*در همه ادیان وعده داده شده که فرج و حرکت عظیم الهی در پایان تاریخ که البته زندگی واقعی بشر از آن زمان آغاز میشود، به وجود میآید.
*در مورد انتظار فرج گفته شده که انتظار حضرت ولی عصر (عج) یکی از مصادیق آن است. انسان در مواجهه با هر مشکلی باید انتظار گشایش و فرج داشته باشد که این خود یک گشایش است و انسان را یاس و درماندگی نجات میدهد.
*باید در راه ایجاد جامعه مهدوی تلاش کنیم و به قدر توانمان برای دگرسازی تلاش کنیم و محیط پیرامون را تا جایی میتوانیم به جامعه مهدوی نزدیک کنیم که جامعه عزت، علم، برادری و قسط است.
*انتظار فرج یعنی آمادهسازی خود، بیصبری کردن یکی از مواردی است که در این موضوع نهی شده است. انتظار فرج هم یعنی ظهور ولی عصر و هم فرج بعد از شدت که پس از شرایط دشوار رخ میدهد مثل امروز و شرایطی که همه دنیا را درگیر خود کرده است.
*حادثه کرونا یک ابتلای عمومی و آزمون است. هم برای دولتها و هم ملتها. هر دو امتحان می شوند و آزمون عجیبی است.
*ملت ایران در آزمون کرونا خوش درخشید و اوج این افتخار ملی متعلق به مجموعه درمانی کشور است و عظمت کارشان و ارزش آن را میرساند.
* خاطره خوشی از تلاشهای باارزش جامعه پزشکی، درمانی و پرستاری کشور در ذهن مردم در این دوره باقی خواهد ماند.
*نیروهای مسلح انصافاً از همه توان سازندگی و ابتکار خود در زمینه علمی و کشفیات و ساخت و ساز امکانات بهداشتی و درمانی از بیمارستان ها تا نقاهت گاههایی که در اختیارشان بود برای این موضوع به کار گرفتند و ظرفیتهای بسیار زیادی کشف شد که داخل نیروهای مسلح و در بیرون آن وجود دارد و از آنها خبر نداشتیم.
*مشارکتهای مردمی در زمینه مبارزه با کروناصحنههای جالب و شگفتانگیزی را به وجود آورد.
*اینها (مشارکت مردمی در مقابله با کرونا) نشانه عمق فرهنگ اسلامی و رسوخ آن در عمق وجود مردم ماست. برخلاف تلاشهایی که برخیها متاسفانه در دو دهه اخیر انجام دادند تا فرهنگ اسلامی و ایرانی را تضعیف کنند و مردم را به سبک زندگی غربی بکشانند.
*اینکه دولتی ماسک و دستکش متعلق به دولت دیگر را مصادره کند و به طرف خود ببرد که در مورد چند دولت در اروپا و آمریکا رخ داد یا اینکه مردم در عرض دو ساعت فروشگاهها را خالی کنند، یا اینکه افرادی برای دستمال توالت به جان هم بیفتند یا برای خرید اسلحه صف بکشند یا برای بیماران اولویت قائل شوند و بیماران پیر را معالجه نکنند و خودکشی هایی که از ترس کرونا در ملتهای غربی رخ داد همه اینها از نتایج فلسفههای مادی آن جوامع است.
*روز سیزدهم فروردین انسان باور نمیکرد مردم سیزدهبهدر را تعطیل کنند اما این کار را کردند که نشان از توجه مردم به نکات مورد تأکید ستاد مبارزه با کرونا دارد.
* کرونا مشکل بزرگی است اما این مشکل در قیاس با مشکلات دیگر کوچک به نظر میآید. از جمله درست در ایامی که کرونا در ایران وارد شد، ۳۲ سال پیش از این در همین ایام هواپیماهای عراقی با موشکهای شیمیایی مردم ما و بخشی از مردم خود را هدف قرار داد.
*در دو جنگ جهانی میلیونها نفر کشته شدند اما در کرونا گفته میشود که حدودیک میلیون نفر در کل جهان مبتلا شدهاند. پس وقتی درباره این قضیه فکر میکنیم از بقیه حوادث مهمی که در دنیا وجود داشته است نباید غافل شویم.
*مسئله کرونا ما را از توطئه دشمنان و استکبار غافل نکند که اصل نظام جمهوری اسلامی و اصل مردم سالاری اسلامی برای آنان قابل تحمل نیست و این نیست که اگر ما دشمنی نکنیم آنها هم دشمنی خود را کنار میگذارند.
منبع: خبرگزاری گیتا
انتهای خبر/