پارلمانی قوی با ایجاد فرصت به جوانان نخبه، با انگیزه، انقلابی، برآمده از بطن جامعه

نظام یک دست و حضور افراد تکراری در مجلس آینده، سم مهلکی برای نظام است. برای شکوفایی در گام های چشم انداز توسعه، نیازمند پارلمانی قوی هستیم، اجازه و ایجاد فرصت برای بروز استعدادهای ملی، و نه تکرار افراد تکراری که سبب نزول می شوند.

در مصاحبه ای با دکتر میلاد منصوری در بابت انتخابات مجلس سال 1402

 

دکتر میلاد منصوری کاندید مجلس دماوند فیروزکوه

 

اگر پارلمان قوی داشته باشیم قطعا کشوری قوی در همه زمینه ها خواهیم داشت. البته زمانی نماینده مجلس می‌تواند در مطالبه‌گری از مسؤولان موفق باشد که شفافیت را در عرصه‌های مختلف بپذیرد.

 

امروز یکی از چالش های اصلی کشور، اقتصاد است و بایستی اولویت و اول آخر مجلس آتی در وهله اول برقرای ثبات و در سایه ثبات، ریل گذاری اقتصادی ایران در مسیر درست پیشرفت و توسعه باشد. این مهم به چند طریق قابل حصول است. مساله نظارت در پارلمان به فراموشی سپرده شده است. فسادهای بزرگ در کشور در درجه اول نشان از غفلت دستگاههای نظارتی دارد. این در حالی است که مطابق قانون اساسی، مجلس دو رسالت قانون گذاری و نظارت بر حسن اجرای قانون را دارد که متاسفانه شاهد به حاشیه رفتن هر دو کار ویژه از سوی پارلمان هستیم.

 

برای همین بایستی یکی دیگر از اولویت های مجلس آتی، احیای موقعیت قانونی مجلس و فعال شدن سازوکارهای نظارتی باشد. رهبر کبیر انقلاب اسلامی مجلس را عصاره ملت و در راس امور کشور می دانست.  امروز این عصاره باید در نقش و اثر بخشی مثبت مجلس در بهبود کیفیت زندگی شهروندان دیده و تجربه شود.

 

رهبر معظم انقلاب در دیدارشان با مردم تبریز در سال 1398 بر لزوم تشکیل مجلس قوی تاکید فرمودند. امروز نیاز کشور در شکل گیری مجلسی قوی و اثرگذار است. مجلسی که بتواند برای چالش های اقتصادی کشور راه حل دهد. در نگاه رهبری معظم، مجلس قوی برآمده از اراده مردم است. مجلس هر چه میزان بتواند در امورات اقتصادی کشور نقش افرین باشد به همان نسبت اعتماد عمومی در کشور تقویت می شود.

 

انشاءا.. در اتمام سال 1402 شاهد شکوفایی استعداد های جوان در خانه مردم تا مجلسی قوی برای ملت بروز و پدیدار شود تا شاهد رشد و نمو و ارتقا کشور در گام های توسعه ای انقلاب اسلامی باشیم.

 

انتهای مصاحبه

دکتر میلاد منصوری

1401/دی ماه